Stoere budget look voor jongens

10-04-2020 08:00

Dat een outfit voor jezelf niet duur hoeft te zijn hebben wij al meerdere malen laten zien. Maar, nog steeds komen er hele toffe items voorbij die we je niet willen onthouden. Deze week een stoere budget look voor jongens, want deze outfit shop je al voor …

Naast de duurdere merken hebben wij in Nederland ook genoeg mogelijkheden om voor kleine prijsjes hele toffe items te shoppen. Dat is leuk winkelen en laat ook maar eens zien dat goedkoop zeker niet saai of onmodieus hoeft te zijn. Integendeel, de leukste t-shirts of fijnste jeans shop je al voor minder dan € 10,00! Zeker voor speelgrage jongens is dat fijn, want bij het verslijten van een jeans per week is een budgetoptie een stuk fijner… Wij shopten drie zomerse sets onder de €20,00.

Deze keer een zomerse look, want met de zomer voor de deur willen wij het liefst het zonnetje al in de kast halen. Zo viel ons oog op de t-shirts van Wibra. In vintage blauw of oranje, een kleur die elk jongetje vast staat en daarnaast een prijs (€ 2,99) waar je u tegen zegt! In combinatie met een grijze jeansshort van HEMA heb je een toffe set voor onder de 15 euro.

Ook set twee is leuk, want wie houdt er nu niet van een dierenprintje? Tijdens het shoppen viel ons oog op dit sweatshort, een echte musthave van maar € 8,00! En grappig, want H&M heeft een vergelijkbare print in omgekeerde kleuren, mix de het blauwe short dus met het gele t-shirt en draag heerlijk print op print!

Voor de koude zomerdagen mag een chino ook niet ontbreken. Bij C&A shop je dit casual model al voor €12,90. Af te stylen met een heleboel, want de beige kleur is te combineren met heel veel. Vandaag in de mix met een sweater van Zeeman. Hier worden wij nou helemaal happy van!