Tortilla muffins

14-09-2019 08:00

Categorie: Lunch   Aantal: 12 stuks   Bereidingstijd: 20 minuten   Oventijd: 25 minuten

 

Ingrediënten:

12 mini tortilla wraps (bv van Mesa Mexicana)

12 eieren

180 ml halfvolle melk

100 g geraspte kaas

1 rode paprika

1 lente-ui

Een snuf peper en zout

Olijfolie (om in te vetten)

 

Materialen:

Muffinbakblik

 

Bereiding:

Verwarm de oven voor op 180 graden. Vet de muffinbakvorm in met wat olijfolie en vul ieder vakje met een mini wrap. Doe dit voorzichtig om scheuren in de wraps zoveel mogelijk te voorkomen. Kluts de eieren in een kom en voeg hier de melk aan toe. Klop dit tot een glad geheel.

Snijd de lente-ui en paprika in kleine stukjes en voeg deze samen met de helft van de geraspte kaas toe aan het eiermengsel. Vul iedere vakje van de muffinvorm met het eiermengsel en zet de bakvorm in de oven. Haal hem na 20 minuten eruit, strooi de andere helft van de geraspte kaas over de muffins en zet hem nog eens in de oven voor 5 minuten.