Trend: Animal prints

12-05-2020 08:00

Animal print kinderkleding online

Laat het beest in je los komen

We kunnen er niet meer omheen, overal waar je kijkt zie je animal prints. Sierlijke giraffen, gevaarlijke haaien, grommende tijgers en tropische vogels; ‘Voor ieder wat wils’. Het kan niet gek genoeg; dus mix and match erop los voor een echte fashionista look.

 

Creëer jouw opvallende outfit

In de ochtend twijfelen voor de kast is niet meer nodig want alle printjes mogen met elkaar gecombineerd worden. Voor de echte animal fans is de collectie van Molo een echt ‘walhalla’. Door de levensechte fotoprints lijkt het net of je in de jungle bent. Twist de vrolijk gekleurde tijgerprint legging van Name It met de prachtige maxi-dress van Molo. Voor de 'adventure' boys die hun moeder willen laten schrikken, is er het stoere T-shirt met een angstaanjagende slang om de nek geprint.

Animal print kinderkleding online

Rustige printjes

Durf jij alle prints met elkaar te mengen? Of mix je liever een ‘rustiger’ printje; voor een easy going outfit? Bekijk dan de collectie van Little Pieces, deze prints zijn subtieler en dus makkelijker te stijlen maar zeker niet minder leuk! Te schattige wasbeertjes worden afgewisseld met fronsende bulldogs en vrolijke vogels. Of de stoere shirts van Koin met vintage prints van gorilla’s. Voor iedereen is er wel iets te vinden in de animal trend; kies wat bij jouw kindje past en combineer de outfit geheel op eigen stijl.

 

Kan jij ook geen genoeg krijgen van de animal printjes? Bekijk dan onze trendpagina.

Animal print kinderkleding online