Wij kunnen er geen genoeg van krijgen… Leggings

14-06-2020 08:00

Wij kunnen er geen genoeg van krijgen… Leggings! Klinkt op het eerste oog misschien niet helemaal on trend, maar niets is minder waar!

 

Leggings

De legging is namelijk niet meer dat kledingstuk wat onder een jurk of rok werd gedragen. Nee, de legging is nu een item ansich. En dan uiteraard niet in het wit, maar inmiddels in alle kleuren, soorten en maten verkrijgbaar. Naast dat ook nog eens super comfortabel. Een legging is dus helemaal oké, maar pas op want draag ‘m wel op de juiste manier.

Leggings

Fashion faux 

Om die fashion faux pas te voorkomen eerst dit: een driekwart legging is natuurlijk not done. Draag een legging ook vooral niet onder een jurkje of rokje wat al tot de knie komt, maar juist onder een sweaterdress of long tee. Ook leuk met een wat langer vallend colbert, maar met een t-shirt en paar sneakers kan de legging wat ons betreft ook helemaal! Als je de legging op de juiste manier draagt kan het heel veel voor je figuur doen. Door een wijdvallend item op een legging te dragen accentueer je namelijk je benen, waardoor deze slanker lijken.

 

Denk je dat de legging voor jou niet is weggelegd? Zeker wel, want tegenwoordig is er voor ieder wederom wat wils. Van katoen tot lycra en van effen tot glitter, you name it! Inmiddels voor het gehele jaar niet meer weg te denken, want van de winter een legging met leather look en deze zomer een legging met kek panterprintje.

 

Fresh! Collection

Zo heeft Fresh! Collection een aantal leggings van Polyamide. Een lekkere en comfy stof bekend uit de sportwereld. Heerlijk weg te dragen en ook nog eens helemaal on trend met de witte bies aan de zijkant. De mooie kleuren zijn gemakkelijk te combineren met van alles. Mix and match bijvoorbeeld met een spijkerjasje en een paar hippe gympen.

 

Shop >>HIER<< de toffe leggings van Fresh! Collection

Leggings