Wrap met kipschnitzel en puntpaprika

21-03-2020 08:00

Categorie: Hoofdgerechten   Aantal: 4 stuks   Bereidingstijd: 20 minuten

 

Ingrediënten:

4 wraps

2 kipschnitzels

2 puntpaprika's

100 g ijsbergsla

1 avocado

100 ml Griekse yoghurt

Kneepje honing

Snufje chili

Peper en zout

 

Materialen:

Prikkertjes

 

Bereiding:

Bak de kipschnitzels in een pan krokant. Meng de yoghurt met de honing, chili en een snuf peper en zout. Verwarm de wraps volgens de verpakking. Snijd de paprika in reepjes en de avocado in partjes.

Doe wat sla op de wraps gevolgd door wat in repen gesneden kipschnitzel, puntpaprika en avocado. Schep er wat saus op en maak dicht met een prikkertje.

 

Tip: Vervang de kipschnitzel ook eens voor een vegetarische variant.